Videosamarbeid med NBBF – vi trenger flere bidragsytere

Denne sesongen har vi begynt med å redigere høydepunkter av KL og BLNO-kamper. Videoene legges ut på: http://tinyurl.com/kurvballYouTube. For å kunne tilby flere kamper som blir lagt ut på en ukentlig basis trenger vi flere bidragsytere.


Vi har inngått en avtale med Norges Basketballforbund om redigering av høydepunkter fra KL og BLNO-kamper i år. Via forbundets nettside basket.no:

Etter å ha jobbet for å finne en løsning rundt visning av highlights fra våre nasjonale turneringer, kan vi meddele at NBBF har valgt en løsning gjennom et samarbeid med Kurvball.no.

«Vi ser på dette som et løft og et steg på veien for å få promotert ligaene og spillere i større grad enn tidligere,» sier Generalsekretær Hanne Sogn.

Kurvball.no jobber med promotering av basketball, noe NBBF ser som utelukkende positivt. Gjennom kurvball.no kan NBBF tilby sine medlemmer og følgere gode oppsummeringer av KL og BLNO kampene sesongen 2016/17.

Kurvball.no la frem et godt forslag til hvordan de og NBBF kan samarbeide best mulig, hvor NBBF har vært opptatt av at kvaliteten på det som skal vises må være god og at det skal være en jevn fordeling av visning fra KL og BLNO kamper.

Dette betyr at vi trenger flere bidragsytere for å kunne tilby flere videoer som blir lagt ut på en ukentlig basis. Er du interessert i å redigere videoer for Kurvball?

Om du ikke har erfaring med å redigere videoer og ikke tilgang på nødvendig programvare er det fortsatt måter du kan bidra. Du vil da bli tilsendt video av en hel kamp som du vil se gjennom (f. eks. i dobbel fart for å se gjennom kampen fortere) og notere ned når høydepunktene skjer (altså hvilket minutt og sekund i selve videoen høydepunktene skjer – ikke hvor mange minutter i omgangen som har gått/er igjen), hvilket lag som gjør det og hva stillingen er. Eks: J. Harris dunket i kampen mellom Frøya og Gimle, da skriver man: «8 – 15, 18:58, Frøya». En video med 6-8 høydepunkter for hver periode vil resultere i en lengde på ca. 3-4 minutter. Disse notatene vil bli brukt av en av klipperne våre til å redigere videoen så kjapt og effektivt som mulig.

Om du har erfaring med videoredigering og vil redigere videoer vil du få tilsendt en video, noen ganger med høydepunktene plottet ut allerede med stilling og tidspunkt i videoen og andre ganger uten. Du vil også få tilsendt de nødvendige filene som scoreboard og lignende. Du vil da klippe sammen videoen og legge til stillingen.

Videoene blir lagt ut på YouTube-siden vår: http://tinyurl.com/kurvballYouTube


Er du interessert i å bli bidragsyter for Kurvball? Send en mail til post@kurvball.no

Om videoredigering ikke er noe for deg så trenger vi fortsatt flere skribenter, fotografer og redaktører.

Arbeidet er ikke betalt. Alle innlegg, bilder, videoer og alt av innhold på denne nettsiden blir produsert i de involvertes fritid som en dugnad for å prøve å øke eksponeringen av norsk basketball. Du er mer enn velkommen til å bli med på laget!


mm

Forfatter: Emil Orvik Kollstrøm

Emil Orvik Kollstrøm er grunnleggeren av Kurvball. Han er medlem av NTNUI Baskets styre som Markedsføringsansvarlig, og spiller for NTNUI Priests. Emil studerer Informatikk ved NTNU i Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.