Lav aktivitet på Kurvball i eksamensperioden

Det vil være lav aktivitet fra oss i eksamensperioden


Til: dere
Fra: post@kurvball.no

Aller først vil jeg bare si tusen takk til dere som har villet bidra til Kurvball – dere er fantastiske. Så vil jeg si tusen takk til alle som har kommet med oppmuntringer, tilbakemeldinger, gode ord, Facebook-likes og følginger på Twitter – det setter vi virkelig pris på!
Etter å ha styrt med Kurvball i et par måneder har jeg innsett i hvert fall TO ting:

1. Det skjer masse i norsk basketball. Så masse at en kunne fylt opp flere fulltidsstillinger på å rapportere fra sporten vår. Jeg kunne brukt hele dager på å dokumentere hva som skjer i og med KL, BLNO, college-basketball, utenlandsspillere/trenere, landslag, idrettsskoler, camper, aldersbestemte lag, bredde, forbund, organisasjon, utvikling, cupper, turneringer osv. osv. Etter det kunne jeg brukt netter på å redigere artikler, intervjuer, videoer med høydepunkter fra KL/BLNO og kanskje endelig fått meg til å redesigne nettsiden så den ser litt freshere ut, laget den oversikten over de fantastiske bidragsyterne i Kurvball eller programmert Kurvball-appen. Jeg kunne brukt helger på å dra til Oslo for å prøve å finne ut hva som gjør at Ullern er så jævlig dominerende, til Kongsberg og Tromsø for å se fantastiske kamp-arrangementer og laget podcaster, videointervjuer, merchandise og tusen andre ting. Det skjer så mye i norsk basketball at hverken jeg eller resten av den travle gjengen i Kurvball rekker å dekke alt, selv om jeg til tider har brukt litt for mye tid på basketballnyheter og litt for lite tid på lesing og pugging, som tar meg videre til neste punkt.

2. Eksamene mine starter om en måned. Så selv om å holde på med basketballnyheter er det artigste jeg gjør, og gjerne skulle ha jobbet med akkurat det på fulltid, så tjener jeg ingenting på det (går faktisk litt i minus) og kan ikke bare slutte på studiene mine for å holde på med Kurvball. I ca. en måned fremover kommer aktiviteten på Kurvball til å være litt lavere enn ellers, og hvis den ikke er det så prokrastinerer jeg for mye (kommer ikke til å publisere karakterene mine etter endt semester, men en viss korrelasjon mellom de to er det jo). Vi er enda så få i Kurvball at én persons eksamensperiode kommer til å merkes godt. Om en stund er vi forhåpentligvis mange nok til at sporadiske oppdateringer fra travle enkeltpersoner er nok til å dekke det som skjer og menes her i landet. De som har blitt med allerede er en flink og hyggelig gjeng som har peiling på norsk basketball.

Har du lyst til å redigere highlights-videoer så både allerede interesserte basketfans og potensielt nye fans får SE norsk basketball? Har du egentlig lyst til å ytre meningene dine om hvordan ting er organisert eller reglene i sporten vår? Har du lyst til at også andre skal vite hva som skjer i klubben din eller i basketmiljøet ditt? Er du alt for travel, har alt for mye å gjøre, hater tanken på å ha nok en tidstyv i livet ditt, samtidig som du allikevel egentlig, på tross av det har lyst til å bidra? Har du ikke tid til å skrive en artikkel i uka? Har du ikke tid til å redigere mer enn én video i måneden, eller annenhver måned? Har du ikke mulighet til å ta bilder på mer enn tre på kamper på en sesong? Null problem – ingen hos Kurvball har krav til mengde de skal produsere. Til sammen blir det nok. Den eneste grunnen til at man er med på noe sånt som Kurvball er fordi man syns basketball er for morsomt, ikke fordi man MÅ gjøre noe.

Vil du bidra på noen som helst måte, i mindre eller større mengder? Vet du om noen som BURDE være involvert? Pliiiiis send meg en mail på post@kurvball.no. Vi vil ha deg med! Hvem vet, kanskje om alle tar i litt så greier vi å kanskje å gjøre sporten litt bedre og litt større? Litt er nok.

Det kommer til å bli en tøff eksamensperiode. Ikke pga. all puggingen og lesingen, men fordi jeg ikke kan følge med i like stor grad på hva som skjer i Basket-Norge på en måned.

Kos dere!
Hilsen Emil
post@kurvball.no

mm

Forfatter: Emil Orvik Kollstrøm

Emil Orvik Kollstrøm er grunnleggeren av Kurvball. Han er medlem av NTNUI Baskets styre som Markedsføringsansvarlig, og spiller for NTNUI Priests. Emil studerer Informatikk ved NTNU i Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.